| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MalvisioN Administrator Strony

|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 1:02 am
Temat postu: Chodzą słuchy po gminie chodzą, oj chodzą... |
|
|
otóż niedawny wielki przyjaciel Stefana Traczyka, niejaki Zenon C. ponoć za jego plecami już rozkręca kampanię wyborczą. I nie na radnego, bo to kiepski biznes i zasłona dymna. Otóż słyszałem, że ponoć zamarzył mu się wójt, ale nie chce jeszcze podpadać Stefanowi, więc rzekomo cichaczem cichaczem niuchał po drukarniach i agencjach PR... A tu zonk  _________________ Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden,
który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi - Albert Einstein
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pietrek Błyskotliwy Celestyn

|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 10:00 am
Temat postu: |
|
|
Chyba się na wszelki wypadek pójdę i ubezpieczę na taką ewentualność  _________________ Hausbranntweinhersteller |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MalvisioN Administrator Strony

|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 7:32 pm
|
|
| Pietrek napisał: | Chyba się na wszelki wypadek pójdę i ubezpieczę na taką ewentualność  |
A czy gra jest tego Warta? _________________ Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden,
który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi - Albert Einstein
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pietrek Błyskotliwy Celestyn

|
Wysłany: Nie Sty 17, 2010 6:40 am
|
|
| MalvisioN napisał: | | A czy gra jest tego Warta? |
Chyba nie Warto , ale kto tam może przewidzieć co ludziskom strzeli do głowy. _________________ Hausbranntweinhersteller |
|
| Powrót do góry |
|
 |
euro Celestyn podlotek

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 9:49 pm
Temat postu: Re: Chodzą słuchy po gminie chodzą, oj chodzą... |
|
|
| MalvisioN napisał: | otóż niedawny wielki przyjaciel Stefana Traczyka, niejaki Zenon C. ponoć za jego plecami już rozkręca kampanię wyborczą. I nie na radnego, bo to kiepski biznes i zasłona dymna. Otóż słyszałem, że ponoć zamarzył mu się wójt, ale nie chce jeszcze podpadać Stefanowi, więc rzekomo cichaczem cichaczem niuchał po drukarniach i agencjach PR... A tu zonk  |
W rankingu kandydatów na wójtów wymienia się też Piotra R. To akurat wydaje się kandydatura bardzo interesująca. Chyba Traczyk czuje z tej strony duże zagrożenie, bo ostatnio mocno go zwalcza. Swoimi głupawymi metodami oczywiście. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Boss Aktywny Celestyn

|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 10:57 am
|
|
Nie ma sensu szukać nowych kandydatów na wójta. W końcu jak pisze st na
http://www.celestynow.pl/161-416520de52046.htm
Tak, zamierzam starać się o pozostanie na druga kadencję. Uważam, że w gminie Celestynów jest jeszcze wiele do zrobienia. Tym bardziej, że zarządzanie Gminą Celestynów idzie mi coraz lepiej.
W mojej opinii szczególnie w służbie zdrowia. Powyższy cytat jest tego dowodem...  _________________ Soyez réalistes, demandez l'impossible - Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego - parafraza słów Ernesto Guevary |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarodziej1 Aktywny Celestyn

|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 12:44 pm
|
|
Nareszcie, BOSS powrócił jak syn marnotrawny!!! Muszę z przerażeniem przyznać, iż bez Twojej osoby i wpisów ten portal jest jakiś bezjajowy. Zachęcam do większego angażowania się w publiczną (gminną) debatę.
Jeżeli można zadać niedyskretne pytanie... Zupełnie nie interesuje mnie kim jesteś, ale zawsze zastanawiało kogo tak napier...... na tej migawce??? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Boss Aktywny Celestyn

|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 3:57 pm
|
|
Powróciłem..? Nigdy nie oddalałem się. Dyskusja z osobami o zbliżonych poglądach jest nieciekawa a obdarzonych cnotą wiary w jakiekolwiek możliwości wójta Traczyka ciągle jakby mniej. Tak więc czekałem cierpliwie na nowe wątki. Niestety chętnych do publicznej debaty ubywa a Mal zapowiada od 14 lutego ciszę w cyberprzestrzeni. Ostatnia szansa by jak piszesz...
| Cytat: | | kogo tak napier...... na tej migawce??? |
Odpowiedź jest prosta. My rewolucjoniści zawsze napier... każdego kto ma inne poglądy od naszych czyli zgodnie z najlepszym przepisem na zupę co się nawinie...
 _________________ Soyez réalistes, demandez l'impossible - Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego - parafraza słów Ernesto Guevary |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarodziej1 Aktywny Celestyn

|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 5:17 pm
|
|
| Boss napisał: | My rewolucjoniści zawsze napier... każdego kto ma inne poglądy od naszych
 |
Każdy okres w dziejach posiada czas budowy i czas rewolucji. Nie wiem czy się zorientowałeś ale rewolucja w gminie Celestynów już się zakończyła!? Teraz jest okres budowy nowoczesnej gminy.
Chyba, że jesteś jak Guevara który to po wyrżnięciu 20% swych rodaków przyłączył się do rewolucji pradawnych plemion Inków w imię odbudowy miasta Cuzco pod patronem Manco Capaca. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|